Kennismakingsworkshop Opstellingen - SolidConcepts

Kennismakingsworkshop opstellingen

Heb je wel eens gehoord over familieopstellingen en ben je nieuwsgierig naar wat het zijn en wat ze voor je kunnen doen? Kom dan naar de kennismakingsworkshop Opstellingen. Na een korte uitleg over de leidende principes achter verschillende manieren van opstellen werken we in kleine groepjes met mini-opstellingen.Hart
 

Opstellingen met verlangen

Een bijzondere vorm van opstellen is een opstelling met het verlangen als vertrekpunt. Deze vorm is ontwikkeld door de Duitse psycholoog en psychotherapeut Franz Ruppert.
 
Je verlangen leven en je verlangens realiseren is niet altijd gemakkelijk. Veel mensen ervaren hierbij een onvrijheid in zichzelf. Waaruit is deze ontstaan? Dat is wat we onderzoeken met een opstelling met het verlangen als vertrekpunt. Wat deze vorm te bieden heeft is met compassie kijken naar onze eigen geschiedenis, zien hoe deze verstrikt kan zijn met die van de generaties voor ons, en de moed hebben om hieruit op te staan.
 
Locatie: Kamerlingheplein 15, 9712 TR Groningen.
Tijd: 19.30 - 22.00 uur.
Kosten: 25 euro.
De data voor het voorjaar van 2014 worden binnenkort bekend gemaakt.
 
Wil je graag meer weten of wil je je aanmelden? Mail of bel Fokje Westerling (06-24200882) of Janny Alting (050-5015519).