Concert Kristallen Klankschalen - SolidConcepts

meditatief Concert met kristallen klankschalen

De magie van kristallen schalen

Klanken van klankschalen ervaar je niet alleen met je oren, maar met heel je lichaam. Klankschalen brengen pure krachtige klanken voort, vergezeld van boventoonreeksen. Het speciale van kristallen klankschalen is dat ze net als mensen een kristalstructuur hebben. Daarom werken tonen van kristallen schalen diep in op organen, weefsels en cellen.

Naast klanken produceren kristallen klankschalen ook kleurgolven. De klanken en kleuren activeren als het ware je innerlijke genezer.

Concert Kristallen Klankschalen Hortus Huys 

Giny ten Brummelhuis

Giny ten Brummelhuis is een van 25 mensen in Europa die kristallen klankschalen bespeelt.
Ze wordt regelmatig gevraagd voor workshops, concerten en feestjes in binnen- en buitenland. Ook het verzorgen van een onderdeel tijdens een uitvaartdienst behoort tot de mogelijkheden. Naast kristallen klankschalen-musicus is ze meditatieleraar en trainer/coach.    

Praktische informatie over het concert

Het is een ligconcert. Dit betekent dat je liggend op een yogamat kunt genieten van de klanken van de kristallen klankschalen. De matten zijn op de locatie beschikbaar. Het concert duurt ongeveer anderhalf uur, met twee klanksessies en een pauze. De klanksessies worden voorafgegaan door een korte meditatie. Er kunnen maximaal 25 mensen deelnemen. Zo is er voor iedereen ruimte om te liggen. Desgewenst kun je ook op een stoel zitten.

Datum: zaterdag 8 oktober 2011
Tijd: 20.00 - ca 21.30 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)
Locatie: Het Hortus Huys, Grote Kruisstraat 3, Groningen
Informatie & opgeven: e-mail / (050) 3091257
Kosten: 20,- euro p.p.

Aanmelden

Aanmelden kan via e-mail of 050-3091257. Het bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnummer 32.51.06.835 t.n.v. SolidConcepts. Je aanmelding is definitief na ontvangst van de betaling.

Terug naar overzicht workshops